!!! DOVOLENÁ !!! 9.4. 2023 - 28.4. 2023 máme zavřeno a načerpáváme novou energii. Všechny objednávky budou expedovány hned po našem návratu. Děkujeme za pochopení.

Příběh Andresy Confitures

Od roku 1952

Naše rodina je v podnikání od roku 1952. Tři generace se navzájem vystřídaly před měděnými kotli, aby vytvořily a uvařily nejlepší džemy s ohledem na tradice a francouzskou gastronomii.

Naše prostory byly původně umístěny v srdci největšího sadu v regionu Ile de France, pár kilometrů od Paříže. Vždy jsme byli nadšení pro prémiové francouzské značky, kuchaře a nejlepší francouzské stoly, pro které je země známá.

Naše odborné znalosti v oblasti ovoce jsou výsledkem 60 let spolupráce s předními odborníky. Byli jsme schopni se naučit a pochopit, jak vybrat nejlepší ingredience z nejlepších oblastí a vytvořit výjimečné recepty, přizpůsobené každému z našich partnerů.

medeny kotel

rodina

historie

 

Náš zakladatel

Náš zakladatel, René Walther, a jeho manželka Jocelyne začali vařením ovoce v okolních sadech. Jakmile se uvařili, prodávali je sousedním maloobchodním prodejnám a na tržišti. Pomohly jim manželky lodníků z přístavu Conflans St Honorine, které mimo sezónu stály za měděnými pánvemi a vařily lahodné džemy, ovocné pasty a sirupy.

Sady zmizely. Čluny odpluli. Obchodníci se změnili. To je důvod, proč Gérard CASSAN, jejich zeť, začal vytvářet specifické recepty pro prémiové hotely a prodejny. 

Jako první představil malé porce nádob do džemového pole a zajistil tak svým nejnáročnějším klientům dokonalou hygienu a kvalitu výrobků.

Spolupracoval s největšími francouzskými kuchaři a prémiovými cukráři na vývoji speciálních a originálních receptů přizpůsobených vkusu všech těchto náročných gurmánů.

zakladatel

"Vyrobeno ve Francii" 

Každý klient má svou vlastní chuťovou identitu, svůj recept vyrobený z vybraných druhů ovoce, správnou dobu vaření, nejlepší texturu a vlastní nádobu a etikety.

Mezitím se svět byznysu vyvinul. Dovozci po celém světě začali hledat "francouzskou kuchyni". Poté jsme se dostali do technologických inovací, abychom vyhověli rostoucím objemům, pravidelnosti, hygieně a bezpečnostním požadavkům pro spotřebitele.


Trochu čerstvého vzduchu

Dnes, jeho děti, které představují třetí generaci, usiloval o dokonalost při zachování rodinné tradice. Laure, Bruno a Julia požadují gurmány, kteří spadli do měděné pánve, když byli malí!

Společně se jim podařilo získat značku "Living Heritage Company", která uznává, že společnost pracuje ve vztahu k francouzské kulinářské tradici a řemeslníkům. Drží krok s tradičním know-how, protože jejich struktura a produkty jsou vhodnější pro vysoce kvalitní služby a produkty.


Příběh rodin

Rodiny, které začaly s Andresy Confitures jsou stále zapojeny do vaření nejlepších džemů pro většinu prémiových francouzských značek. Nové rodiny se připojily k našemu dobrodružství a přinesly do naší továrny čerstvý vzduch.

V Andresy Confitures francouzská gastronomická tradice dokonale ladí s technologickými a kulinářskými inovacemi.
Náš talent je uznáván mezinárodními a národními certifikacemi. A největší značky nám důvěřují, že budeme vyvíjet své recepty a značky.
Malá tradiční továrna Yvelines stále existuje.

 

 

Zpět do obchodu